#SOLARCELLCHALLENGE POWERED BY HUMAN ENERGY

Dit is de actie van O.D.D. Sapphira

( Lid van team: Twente Studenten )

van totaal € 1.000 (15%)

Enschede telt ongeveer 25.702 studenten en heeft een grote en actieve studentengemeenschap met meer dan 100 verenigingen. Veel van deze studenten kennen wel een lid van Solar Team Twente. Dit jaar staan de studenten van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool voor een grote uitdaging. Het maximaal toegestane oppervlak aan zonnecellen is dit jaar van 6m2 naar 4m2 gegaan, waardoor het ontzettend belangrijk is dat zij de meest efficiënte cellen kunnen aanschaffen om in oktober 2017 tijdens de Bridgestone World Solar Challenge als winnaar over de finish te rijden!

De uitdaging:
Wij willen laten zien dat wij als studenten in Twente vierkant achter onze medestudenten van Solar Team Twente staan. Daarom dagen wij jullie uit om bij te dragen aan het zonnepaneel van Solar Team Twente! Door een cel te adopteren laat jij zien dat jij achter het ontwikkelen van nieuwe technologieën staat en delen we de winst in oktober 2017 met zijn allen, powered by human energy!

Wat jij kan doen:
- Vertel je vereniging over de actie en verzamel deelnemers
- Adopteer een zonnecel van Solar Team Twente en draag met jouw vereniging bij aan de aanschaf van de beste zonnecellen die er te koop zijn!
- Deel jouw bijdrage op social media en daag andere verenigingen uit ook een bijdrage te doen!